Aquest dissabte 19 març, de 2/4 9 a 2/4 10 del vespre.

Des de la cooperativa Sambucus ens adherim a aquesta iniciativa simbòlica, per això durant aquesta hora aquest dissabte els sopars al restaurant es serviran a la llum de les espelmes.

L’Hora del Planeta és la major campanya global de mobilització i lluita contra el canvi climàtic i pretén demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. Promoguda per WWF, va començar a Sidney l’any 2007 i des de llavors ha aconseguit la participació de més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d’empreses, centres educatius i entitats que sumen la seva veu per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. Més informació a la web www.horadelplaneta.es També es convida a tothom (ciutadania, entitats i empreses) a adherir-s’hi reduint el consum local en aquest horari.

Perquè a Sambucus creiem que un món millor i més sostenible és possible.

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt