Aquest dissabte 19 març, de 2/4 9 a 2/4 10 del vespre.

Des de la cooperativa Sambucus ens adherim a aquesta iniciativa simbòlica, per això durant aquesta hora aquest dissabte els sopars al restaurant es serviran a la llum de les espelmes.

L’Hora del Planeta és la major campanya global de mobilització i lluita contra el canvi climàtic i pretén demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. Promoguda per WWF, va començar a Sidney l’any 2007 i des de llavors ha aconseguit la participació de més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d’empreses, centres educatius i entitats que sumen la seva veu per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. Més informació a la web www.horadelplaneta.es També es convida a tothom (ciutadania, entitats i empreses) a adherir-s’hi reduint el consum local en aquest horari.

Perquè a Sambucus creiem que un món millor i més sostenible és possible.

 • Fclp Logo
 • Image Gallery
 • Log250
 • Logo Gicoop
 • Logo Masvinyoles
 • Logo Xeiso
 • Logo
 • Mercat Municipal De Manlleu
 • coop57
 • Pam a Pam
 • Dpt Treball