Gestió de cuines per a col·lectivitats

Perquè volem fer arribar el nostre estil de cuina saludable a totes les persones i col·lectius.

Cuinem in situ cada dia, amb productes i proveïdors de proximitat.

Adaptem els àpats a les necessitats específiques de cada col·lectiu, amb supervisió de nutricionistes.

Oferim accions de formació i sensibilització a les famílies i usuaris.

Actualment:  Llar Residència Manlleu, CRAE Osona.

 

A Arbúcies som part d’un projecte de poble per oferir uns espais de menjador més saludables, aplicant criteris de proximitat i de temporada.

Des del curs passat cuinem per a Llar d’Infants El Jardinet i el Col·legi Vedruna. I enguany ho farem amb el suport de la dietista arbucienca Mariona Unió.

Famílies, voleu saber què menjaran els vostres infants?

Curs 2019  – 2020

Menú de setembre de la Llar d’Infants El Jardinet d’Arbúcies
Menú de setembre del Col·legi Vedruna d’Arbúcies

A la recepció de l'escola podeu demanar els menús amb les derivacions per a l'alumnat amb al·lèrgies/intoleràncies i altres règims específics. 

Contacte

  • Fclp Logo
  • Image Gallery
  • Log250
  • Logo Gicoop
  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Dpt Treball