Gestió de cuines per a col·lectivitats

Perquè volem fer arribar el nostre estil de cuina saludable a totes les persones i col·lectius.

Cuinem in situ cada dia, amb productes i proveïdors de proximitat.

Adaptem els àpats a les necessitats específiques de cada col·lectiu, amb supervisió de nutricionistes.

Oferim accions de formació i sensibilització a les famílies i usuaris.

Actualment:  Llar Residència Manlleu, CRAE Osona.

 

A Arbúcies som part d’un projecte de poble per oferir uns espais de menjador més saludables, aplicant criteris de proximitat i de temporada.

Des del curs passat cuinem per a Llar d’Infants El Jardinet i el Col·legi Vedruna. I enguany ho farem amb el suport de la dietista arbucienca Mariona Unió.

Famílies, voleu saber què menjaran els vostres infants?

Curs 2019  – 2020

Menú de novembre de la Llar d’Infants El Jardinet d’Arbúcies
Menú de novembre del Col·legi Vedruna d’Arbúcies 

Menú de desembre de la Llar d’Infants El Jardinet d’Arbúcies
Menú de desembre del Col·legi Vedruna d’Arbúcies 

A la recepció de l'escola podeu demanar els menús amb les derivacions per a l'alumnat amb al·lèrgies/intoleràncies i altres règims específics. 

Contacte

  • Fclp Logo
  • Image Gallery
  • Log250
  • Logo Gicoop
  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Dpt Treball