En el programa MAIS, que gestionem a Sambucus, acompanyem un grup d’unes 30 persones de Manlleu en el seu procés de formació i preparació per a la recerca de feina.

Cadascuna de les persones que participa al projecte té un punt de partida diferent i una motxilla pròpia que cal tenir en compte en aquest procés. Sovint compartir, jugar, xerrar i fer exercicis amb altres que comparteixen les dificultats ajuda a poder fer passos importants per tal d’estar preparades per fer el salt al món laboral.

El projecte MAIS (Programa de mesures actives d’inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc o en situació d’exclusió social) està cofinançat per la Unió Europea amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

#inserciolaboral #FinancatUE #FonsUECat #manlleu #ocupació

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt