A Manlleu hi ha una Llar Residència, gestionada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO), que realitza el servei d’habitatge a persones amb dificultats derivades de malaltia mental. Allà hi ha una cuina, que la gestionem Sambucus. Hi treballen en Pep i la Hafida, que s’encarreguen durant els 365 dies a l’any, de preparar tots els àpats per les 30 persones que hi viuen.

Aquest mes es compleixen dos anys que Sambucus prestem aquest servei de cuina. Cuinem in situ cada dia, amb productes i proveïdors de proximitat, una cuina saludable, adaptada a les necessitats específiques de cada col·lectiu, amb supervisió de nutricionistes. Oferim accions de formació i sensibilització a les famílies i usuaris. I cada mes participem a l’assemblea d’usuaris de la llar residència on, entre altres, es decideix de forma participativa un dels àpats.

Més informació sobre el nostre servei de cuines per a col·lectivitats aquí.

menu140404_pep150821_hafida2hab_resi

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt