Després de la natural parada hivernal, amb l’arribada de la primavera, les plantes aromàtiques recuperen la seva activitat. Això vol dir que nosaltres ja podem tornar a les nostres tasques de camp. Cal desherbar, segar l’herba que apareix als passadissos, repassar el sistema de reg, podar i, a la que comenci el període de collita (entre maig i octubre) començar a collir, assecar i seleccionar i triar l’herba per envasar. Tot això ho fem de forma molt manual, per garantir el màxim la qualitat del producte final.

Aquesta setmana ja s’ha incorporat la Yasmina, jove de Sant Pere de Torelló, que ja va estar treballant amb nosaltres a l’àrea d’aromàtiques les dues darreres temporades. Estarà amb nosaltres durant tota la campanya, aproximadament fins a l’octubre.
20160418_11101320160418_110904

Tot això ho fem a la finca Mas Vinyoles, a Sant Pere de Torelló. A la mateixa finca tenim els camps de cultiu ecològic certificats, l’assecador solar i l’envasat. És a dir que cultivem les herbes i ja surten envasades amb les bosses que vosaltres podeu comprar. Més proximitat i garantia d’origen impossible. Són herbes mediterrànies no viatjades.

20160418_11155620160418_111433

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt