La Hafida ha tingut un contracte d’inserció amb nosaltres durant 2 anys, durant els quals ha estat treballant, alhora que s’ha fet un procés d’acompanyament per la millora de les seves competències i l’ocupabilitat, per tal que quan arribés el moment pactat, que es compleix ara, pugui fer el salt a l’empresa convencional.150821_hafida2

Durant aquest temps ella ha estat la cuinera encarregada de preparar els àpats de la llar residència de Manlleu durant els caps de setmana i també ens ha vingut a ajudar en alguns càterings per esdeveniments. Estem molt contentes de la feina feta i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.

Com a empresa d’inserció que és Sambucus, el nostre objectiu és donar oportunitats laborals a persones que tenen més dificultats que altres, per tal que, una vegada superada l’estada amb nosaltres, puguin afrontar amb garanties la incorporació al mercat laboral ordinari. Som empresa trampolí, les persones no venen per quedar-s’hi, sinó per aprofitar l’ocasió per formar-se, apoderar-se i reemprendre la seva trajectòria professional.

 

 

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt