En Sasha va iniciar estudis a l’Escola d’Hostaleria d’Osona i posteriorment va finalitzar un curs de cuina en el marc del Pla de Barris de Vic. Just després va incorporar-se a l’equip del restaurant Sambucus com a auxiliar de cuina. Dóna suport en totes les tasques de producció i servei a la cuina del restaurant i dels càterings per esdeveniments. Ah! I ell és l’encarregat de dissenyar i elaborar les sempre originals i singulars postres que us oferim.

Té un cont20160420_140659racte d’inserció amb nosaltres, per una durada prevista de dos anys, moment en el qual haurà de fer el pas a l’empresa convencional. Ara es compleix un any que treballa amb nosaltres.

 

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt