L’Aitor és l’actual cuiner del restaurant Sambucus. Després del pas per la nostra cuina d’en David i l’Ivan, volem seguir essent plataforma de promoció de joves cuiners de la comarca.

L’Aitor va fer un PQPI de cuina a Ripoll i ja va fer les pràctiques amb nosaltres. Posteriorment es va animar a estudiar el CFGM a l’escola d’hostaleria de Ripoll i va fer estades en diferents restaurants.

Ara fa mig any que és el cuiner que està als fogons cada cop que veniu a menjar al restaurant i també s’encarrega de preparar els càterings per esdeveniments.

Sambucus aposta fermament per acompanyar a persones a la recerca d’oportunitats professionals, des de diferents enfocaments. Creiem que també és important facilitar i permetre a joves cuiners aprendre i promocionar-se en un entorn de treball real.

Encara no heu vingut a menjar des que hi és ell? Segueix l’essència de la cuina de Sambucus, una cuina saludable basada en els productes frescos, de proximitat i de temporada, amb el seu toc personal i variat.
Us esperem ben aviat!

20160420_140611_resized

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt