Del 20 al 29 de maig es celebra a Catalunya la Setmana per a l’alimentació ecològica Bio. Durant aquest dies es promouen al territori activitats relacionades amb la promoció i consum de productes ecològics.

Des de Sambucus hi participem oferint, del 24 al 28 de maig, dinars i sopars elaborats exclusivament amb productes locals i ecològics. I per als que vingueu a menjar us obsequiarem amb una bossa de condiments ecològics de producció pròpia.
Podeu consultar la resta d’activitats programades en el marc de la Setmana Bio a la Catalunya Central aquí.

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt