D’abril a octubre és temporada alta de feina a la plantació d’aromàtiques, que tenim a Sant Pere de Torelló (Osona). Aquí veiem la Rosina amb la última collita d’espígol d’aquest any, que hem posat dins l’assecador solar de la mateixa finca. Ara seguirem amb la collita d’altres aromàtiques: farigola, tarongina, romaní, sàlvia, marialluïsa, menta, sajolida, estragó,…

La Rosina és originària de Ghana i tan sols fa 8 mesos que està vivint a Sant Pere de Torelló. Aquesta és la seva primera feina aquí, que assumeix amb molta responsabilitat i també, val a dir-ho, molta resistència per aguantar a ple sol, que són les hores que s’ha de collir. Encara parla molt poquet català i castellà, i per això ens fa practicar cada dia l’anglès al camp mentre treballem!

20160726_113914

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt