El projecte portat a terme per 4 entitats socials manlleuenques va consistir en realitzar bosses aromàtiques per recaptar diners pel Banc d’aliments. MaresMón van ser les encarregades de crear el disseny i elaboració de les bosses, la Cooperativa Sambucus va cedir les plantes aromàtiques de producció pròpia, el Centre Ocupacional de Sant Tomàs va decorar les bosses i també va ajudar als infants de l’Escola Bressol Els Picarols a omplir-les.

Les bosses aromàtiques es podien adquirir als punts de venda de les entitats participants des del passat mes d’abril. Els diners recaptats amb aquestes vendes, es van entregar el passat dilluns a representants del Banc d’aliments El Sarró, que els destinaran a la compra d’una nevera necessària per la seva infraestructura.

 

P1040061 (Medium)2

1 thoughts on “Entrega dels diners recaptats amb la venda de bosses aromàtiques solidàries al Banc d’aliments El Sarró de Manlleu

  1. Ei, molt maques! Gracies per publicar-ho!

Comments are closed.

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt