Sembla que era ahir i ja fa dos anys i mig que en Pep treballa amb nosaltres. I avui és el seu últim dia de treball com a cuiner a la llar residència de Manlleu.

Com a empresa d’inserció, el nostre objectiu és donar oportunitats laborals a persones que tenen més dificultats que altres, per tal que, una vegada superada l’estada a Sambucus, puguin afrontar amb garanties la incorporació al mercat laboral ordinari. Som empresa trampolí, les persones no venen per quedar-s’hi, sinó per aprofitar l’ocasió per formar-se, apoderar-se i re-emprendré la seva trajectòria professional.

En Pep ja té una nova feina on s’incorporarà en breu, en un nou establiment del mateix sector restauració a Manlleu. Enhorabona! Ens n’alegrem molt i estem contentes que la seva estada a Sambucus hagi estat enriquidora i profitosa. I ell que quan va començar a treballar amb nosaltres, després de molt temps sense feina, deia que no es pensava poder tornar a treballar mai més!

Moltes gràcies per tot i molta sort en aquesta nova etapa, Pep.  140404_pep

Des de Sambucus seguirem gestionant la cuina d’aquesta llar residencia, ara amb la Zakia i una nova incorporació. I si voleu més información sobre el nostre servei de cuines per a col·lectivitats, cuina saludable, amb productes de proximitat, de temporada i ecològics, ho trobareu a www.sambucus.cat/altres-cuines

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt