Junt amb les nostres dietistes ens encarreguem d’elaborar i verificar tots els menús que posteriorment cuinem a les cuines per a col·lectivitats que gestionem. Hi ha però una excepció: els dinars i sopars de divendres a la llar residència de Manlleu. Aquests són elaborats pels mateixos residents del centre (i posteriorment validats dietèticament).

Cada trimestre ens reunim els tècnics de Sambucus amb els residents del centre i planifiquem els àpats dels divendres. Primer de tot repassem quins són els productes de la temporada. Llavors cada persona fa la proposta de l’àpat que li toca decidir i després es fa una reflexió-debat per acabar d’ajustar cada menú, en quantitat i qualitat.

D’aquesta manera augmentem la integració dels residents amb la cuina i el sentiment de pertinença a casa seva.

20160920_115913

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt