Arribem a finals d’estiu i amb això s’acaba la millor temporada de tomàquets, mongetes tendres, pebrots, meló, albergínies, cogombres, síndries i préssecs. Els productes frescos i refrescants que ens dóna l’estiu, donen pas als productes de tardor que ens preparen pel fred. La tardor és l’època per excel·lència de les carbasses, prunes, figues, raïm, codonys, magrana, les primeres cols, caquis, moniatos, peres, entre altres… que ben aviat trobareu als nostres plats.

Aquí us deixem imatges dels plats estrella d’aquesta temporada d’estiu al nostre restaurant. Es tracta de la sopa de meló a la menta, el “pinxo” de pollastre amb cirerols i vinagreta de figues, amanida de tomàquets de l’hort de TotSans amb pesto i pinyons, milfulles de carbassó i brandada de bacallà, pasta amb carbassó, olivada i fruits secs  i un saltat de mongetes amb poma verda. Esperem que els hàgiu gaudit molt!

plats-estiu

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt