Manlleu celebra el proper cap de setmana, dies 24 i 25 de setembre, la seva fira gastronòmica especialitzada en productes del porc i cerveses artesanes. La matança del porc, l’elaboració d’embotits, la degustació de productes, el mercat, els tastos de cerveses artesanes, els espais infantils, els concerts o els tallers de cuina són algunes de les activitats que s’hi poden trobar.
Sambucus estarem a la parada del Mercat Municipal de Manlleu, juntament amb els altres establiments del mercat. Som gent de mercat. Som Manlleu.
A més, el dissabte 24 de setembre, acollirem a dinar al nostre restaurant els finalistes del concurs de cuina per a bloguers que ha organitzat la revista Cuina, i que entregarà els premis en el marc de la fira.
I el diumenge a les 11 h del matí, a l’Aula del Gust de la fira, participem al “Tast de plats amb productes del col·lectiu KmOsona i restaurant Sambucus”, dinamitzat per l’actor Joan Roura i amb la intervenció del nostre cuiner manlleuenc Albert Solà.
Més informació sobre la fira aquí