Com ja hem explicat en més d’una ocasió, Sambucus, com a empresa d’inserció, actua de trampolí per tal que les persones que tenen més dificultats que altres per trobar feina tinguin amb nosaltres aquesta oportunitat i, passat un temps, els permeti reincorporar-se al mercat de treball ordinari. Això comporta que la rotació de perimg-20160802-wa0000sones que formen part de Sambucus sigui una constant.

Setmanes enrere us explicàvem que finalitzava el període de treball d’en Pep i la Hafida com a cuiners de la residència de Manlleu. En aquests llocs de treball hem incorporat a la Zakia i en Youssef. La Zakia, que es cuida de preparar tots els àpats dels interns els dies laborables, havia treballat anteriorment a la cuina d’un hospital. En Youssef s’encarrega de la cuina els caps de setmana i dies festius. Ell tenia un restaurant de cuina marroquí quan va tancar-lo i va venir a viure a Manlleu, sense feina ni expectatives.

A través de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu i en coordinació amb serveis socials ens hem posat en contacte i ja portem unes setmanes de treball comú.

Benvinguts els dos i esperem que tingueu una bona estada a Sambucus!

 

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt