Del diumenge 23 al dimecres 26 d’octubre estarem al Fòrum Gastronòmic, la fira del producte gastronòmic més important del sector, que agrupa grans cuiners, productors i professionals del sector. Mostrarem les nostres infusions i condiments de collita pròpia i ecològics.

Ens trobareu als estands D61-D63, junt amb altres cinc empreses d’economia social de Catalunya que ens hem agrupat sota el nom de Vogadors: El Rosal, Delícies del Berguedà, Im-perfect, L’Olivera i Dalmases. La fira tindrà lloc al recinte firal Gran Via de Barcelona i pots trobar més informació aquí. Si encara no coneixes les nostres infusions i condiments, aquesta és una bona ocasió per venir a tastar-les.

topo

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt