Un any més trobareu productes nostres a aquest aparador del comerç de Manlleu. Durant la campanya de Nadal, a l’espai Express, la botiga de les botigues, situat al costat de la pista de gel de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu, trobareu un munt d’idees de regals. Un espai ambientat de manera especial per sorprendre el visitant, amb tallers i activitats paral·leles, on els comerços exposen i venen els seus productes.

Per part nostre hi trobareu un val per 2 menús degustació al nostre restaurant o bé un pack de sal i herbes ecològiques per fer-te la teva pròpia sal d’herbes. Què us sembla regalar Sambucus aquest Nadal?

Més informació sobre l’espai Express aquí.

capcalera-dates-pop-up-express20161128_120047

 

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt