Els productes arriben frescos i sencers a les nostres cuines. Les verdures ecològiques acabades de collir a l’hort de Totsans de Gurb. Les netegem, pelem, tallem i preparem. Els peixos sencers i frescos del Mediterrani o del Cantàbric. Els netegem, filetegem i cuinem. La carn, especejada pels professionals del mercat municipal.

Pocs o cap producte processat entra a les nostres cuines. I això significa molta més dedicació, més temps i saber treballar els productes per part del nostre equip. Per això a les nostres cuines hi ha molts ganivets i poques tisores.

Davant l’ús massificat de productes precuinats i de IV i V gamma, i de la “cuina” de reescalfament, a Sambucus reivindiquem el bon cuinar, la cuina de veritat, feta amb delicadesa i paciència. Requereix el seu esforç i temps, però la recompensa val la pena. Els nostres clients ho poden verificar. I tu, què creus?

 

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt