De la terra a la taula creant oportunitats, des del desembre de 2011. Durant aquests 5 anys hem fet activitat agrària i gastronòmica amb les 48 persones que han treballat amb nosaltres i les 32 que hi han estat fent programes de pràctiques. Actualment som 4 sòcies de treball, 5 sòcies col·laboradores, 4 persones amb contracte d’inserció i 1 persona de pràctiques.

Gestionem el restaurant del mercat municipal de Manlleu, fem càterings per a esdeveniments, gestionem cuines de col·lectivitats, cultivem una hectàrea i mitja de plantes aromàtiques i les assequem per fer-ne infusions i condiments, i fem programes formatius.

Hem cultivat blats antics de la comarca d’Osona que calia recuperar, per fer-ne farina. Hem gestionat 7 hectàrees d’horta ecològica, fent venda directa a la mateixa finca, on-line i a la parada al mercat de plaça de Vic. Hem fet programes de formació i treball per a joves desocupats. Hem teixit xarxes amb entitats socials, agroalimentàries i de la restauració.

Alguns d’aquests projectes ja no estan vigents i n’han aparegut de nous que ni ens havíem imaginat als inicis. Evolucionem per millorar, aprenent cada dia. Ens mou la cuina saludable, la producció ecològica, la inserció sociolaboral, l’economia social i solidària i la cooperació.

Fem 5 anys i seguim treballant per fer accessible l’alimentació saludable a tots els públics. Volem que tu ens hi ajudis, per això et demanem que responguis aquest petit qüestionari, amb el que participaràs en el sorteig d’un lot d’infusions ecològiques de la nostra collita. Clica aquí.

 

Amb el finançament de

  • Image Gallery
  • Dpt Treball

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt