Des de principis d’aquest mes gestionem la cuina d’aquest centre residencial situat a Vic, on viuen 13 infants i adolescents. Cada dia cuinem allà, amb productes de proximitat, ecològics i de temporada i amb coccions sanes i respectuoses. A més fem accions de formació i sensibilització als usuaris. El compromís és per 3 anys de gestió i suposa la creació d’un nou lloc de treball. L’Alegria serà la persona encarregada de cuinar en aquest centre i s’incorpora així a l’equip de Sambucus. Benvinguda!

Aquesta s’afegeix a les altres cuines de col·lectivitats que gestionem: la llar residència de Manlleu i la llar d’infants Roda de Ter. Seguint amb l’objectiu de fer arribar el nostre estil de cuina saludable a totes les persones i col·lectius.

Amb el finançament de

  • UE CofinancatperUE
  • 240220 Logo I Frase Dp. Treball I Empresa

Amics

  • Logo Masvinyoles
  • Logo Xeiso
  • Logo
  • Mercat Municipal De Manlleu
  • coop57
  • Pam a Pam
  • Economia Social Ateneu Cooperatiu Catalunya Central Hrt