juny
Sant Joan
Divendres, dia de Sant Joan, el restaurant restarà tancat. Us esperem dissabte! Que tingueu una bona revetlla!!
Divendres, dia de Sant Joan, el restaurant restarà tancat. Us esperem dissabte! Que tingueu una bona revetlla!!
Un sopar per una colla amb exclusivitat del local? Un tast de productes? Una festa familiar? La presentació en societat d’un producte nou?… A partir del juliol els vespres del […]
Sambucus té vocació d’espai de creixement i formació, això fa que els canvis formin part de la nostra història. L’Albert Solà ha estat col·laborant amb nosaltres de fa temps i […]
Què ens mou? I perquè fem el que fem i ho fem d’aquesta manera? Aquí t’ho expliquem. I si et quedes amb dubtes, no dubtis en preguntar-nos!
L’Aitor és l’actual cuiner del restaurant Sambucus. Després del pas per la nostra cuina d’en David i l’Ivan, volem seguir essent plataforma de promoció de joves cuiners de la comarca. […]
Del 20 al 29 de maig es celebra a Catalunya la Setmana per a l’alimentació ecològica Bio. Durant aquest dies es promouen al territori activitats relacionades amb la promoció i […]
L’Anna, la Mireia i l’Ester. Elles es van ajuntar l’any 2011 per crear la seva pròpia empresa, Sambucus, i compartir riscos, responsabilitats i aventura. L’Anna és treballadora social, amb recorregut […]
Sambucus és una cooperativa de treball. Però ben bé què vol dir això? És un model d’empresa, on la presa de decisions es fa de manera democràtica i participativa entre […]
L’escola bressol Els Picarols, l’entitat Maresmón, la cooperativa Sambucus i el centre ocupacional Sant Tomàs iniciem un projecte conjunt per fer aportacions al banc d’aliments Sarró. Aquest abril, l’escola bressol […]
Ets dels que mai saps què triar quan vas a un restaurant? I t’agradaria poder-ho provar tot? Doncs a Sambucus t’ho posem fàcil. Acabem d’incorporar un menú degustació, que permet […]